Вести Интересно Останато Странски Екстра Смешки Совети Мудрости
Вести Интересно Странски Останато Екстра
surf.mk Портал на Порталите

© surf.mk Сите права се задржани.

Најнови Смешки! Мудрости! - surf.mk - Портал на Порталите! Корисни совети Facebook Twitter
Смешки Мудрости Корисни совети Мултимедиа За нас
Февруари Започнете ја годината со насмевка! Музиката е универзален јазик на човештвото! Кога ја кажуваш вистината, не мора да помниш што си рекол! Сите сакаат да се променат нештата, а малкумина сакаат да се променат себеси! Колке е потемна ноќта, толку ѕвездите се посветли! Оние што сакат да обезбедат за другите, си обезбедуваат за себе! Душата се лечи со присуство на деца! Луѓето често не знаат што сакаат, додека не им покажеш! Искуството е надобар учител! Кога ќе почнат да ви дават комплименти дека изгледате млади, значи сте остареле! Слобода значи да го кажеш она што не сакат да го слушнат! Изборот е најтешката работа во животот! Подобро е да се биде луд со вистината, отколку здрав со лаги! Неуспехот не е фатален. Но неуспехот да се промениме може да биде! Трпението е клучен елемент на успехот! Најдобар начин за предвидување на иднината  е да ја створиш! Ако не мислиш со своја глава, никој нема да те почитува! Понекогаш мора да се откажеш од некои луѓе. Не дека не се грижиш, туку бидејќи тие не се грижат. Секогаш проштевај им на непријателите. Ништо не може повеќе да ги излуди. Тројца може да чуваат тајна, само ако двајца се мртви! Жално е да се нема пријатели, а пожално е да се нема непријатели! Сите сме како месечината и имаме темна страна која никогаш не ја покажуваме! Модата е за луѓето без личен вкус! Животот е едноставен, ако немаш што да изгубиш! Животот започнува онаму каде што завршува стравот! Вистината може да се каже на илјадници начини! Ако го читаш ова, заблагодари се на учителот што те научил! Кога луѓето те повредуваат, мисли на нив како хартија за полирање. Ќе дојде момент кога ќе блескаш, а тие ќе бидат бескорисни.