Вести Интересно Странски Останато Екстра
surf.mk Портал на Порталите

© surf.mk Сите права се задржани.

Најнови Смешки! Мудрости! - surf.mk - Портал на Порталите! Корисни совети Facebook Twitter
Смешки Мудрости Корисни совети Мултимедиа За нас
Сродна душа! Светлината е побрза од звукот! Војна за мир! Плагијат! Забрането ловење риби! Хоризонтала + Вертикала = Коцка! Проститука за 100 денари! Добрите девојки се лоши девојки! Светло во фрижидерот! Вештачка интелегенција! Заем од песимист! Гостопримство! Среќата со пари не се купува! Вечен живот! Сите задоволни! Богат дечко! Маче пингвин! Полова рамноправност! Неодлучност! Струја и вода! Пожар со пожар! Ги гледаш, а тие тебе не! Феномен! Бумеранг што не се враќа! Одговор во алкохолот! Тест за глупост! Нло и паметна плавуша! Без грешка! Емоционален приказ на деновите! Вистинско пријателство! НОВИ