Вести Интересно Странски Останато Екстра
surf.mk Портал на Порталите

© surf.mk Сите права се задржани.

Најнови Смешки! Мудрости! - surf.mk - Портал на Порталите! Корисни совети Facebook Twitter
Смешки Мудрости Корисни совети Мултимедиа За нас
Како да провериме дали јајцата се свежи! Пет совети за побели заби! Како против испукани и мирисливи стапала! Како да ги прикриеме гребнатините на мебелот! Како многу брзо да го изладиме пијалакот! Како спакуваната храна да остане свежа! Како да подгрееме пица во микробранова печка! Како да се ослободиме од мравките засекогаш! Како да аранжираме цвеќе во широка вазна! Правилно сервирање на масата! Едноставно чистење на микробрановата печка! Како да поправиме оштетен патент! Како да врзам вратоврска (кравата)! Како природно против лузните и брчките! Правилно диплење на чаршав со ластика! Обележете ги клучевите со лак за нокти! Како да отстраниме гума за џвакање од облеката! Природно со нане против комарците! Отстранување на дамки со паста за заби! Лесно и брзо лупење на варениот компир! Правилно складирање на кашкавалот во фрижидер! Како да направиме совршени матени јајца или омлет! Како цвеќето во вазна подолго да трае! Јадевте лук? Како против непријатниот здив? Како накитот секогаш да сјае! Како да се зачува влажноста на спакуваната храна! Зацврстување на лабаво копче! Како до поздрави и поцврсти нокти! Ефикасно миење на зелениот зеленчук! Како за 30 минути домот да ви мириса на рај!
01 02 03