Вести Интересно Странски Останато Екстра
surf.mk Портал на Порталите

© surf.mk Сите права се задржани.

Најнови Смешки! Мудрости! - surf.mk - Портал на Порталите! Корисни совети Facebook Twitter
Смешки Мудрости Корисни совети Мултимедиа За нас
Доказ дека не го иневерува! Прво детето, а после садовите! Низок удар! Природен инстинкт! Швалерска сторија! Харакири снешко! Аларм за автомобилот! Прв дел! Аларм за автомобилот! Втор дел! Аларм за автомобилот! Трет дел! Погрешно место, во погрешно време! Летање без крилја! Избега балонот! Добрејски зајци! Слаб приход од влезници! Да не паднат гајбите! Свежо млеко! Децата во количка! Обезбедување на имотот! Хорор филм за кокошки! Цената на бракот! Си било некогаш... Прчење во прв ред! Најнов модел на воен транспортер! Која е казната за бигамија? Транспорт на Ресенско Јаболко! Пијан обележувач! Изгледаш прекрасно! Птици арамии! Со мечката нема мајтап! Не расправај се со идиот! 11