Вести Интересно Странски Останато Екстра
surf.mk Портал на Порталите

© surf.mk Сите права се задржани.

Најнови Смешки! Мудрости! - surf.mk - Портал на Порталите! Корисни совети Facebook Twitter
Смешки Мудрости Корисни совети Мултимедиа За нас
Абе Македонче, што бараш ти во ЕУ! Љубовта не познава граници! Кој вели дека жените не знаеле да паркираат! Мали Рамбо! Школска претстава за паметење! Кога Берлускони и се пушти на Г-жа Обама! Еве зошто сите сакат да работат во јавно претпријатие! Паркирање во Пожега! Климатизација! Маици за сите хаус мајстори! Дечкото не е за џабе супермен! Два супер бренда во едно! Наградно прашање! Маркетинг на денот! Секогаш подготвени! Фиксен телефон! Косилка за коса! Контрадикција! Синчето на тато! Еве како се бојкотираат Кинески производи! Кога нема друго, снајди се! Дедооо, сакам да си играме! Клиника за слабеење! Без Коментар! Реклама за кондом! Слобода на говорот! Морска храна ала Лесковац! Работа без компјутер! Рамнодушни статуи! Автостопер! 05