Вести Интересно Странски Останато Екстра
surf.mk Портал на Порталите

© surf.mk Сите права се задржани.

Најнови Смешки! Мудрости! - surf.mk - Портал на Порталите! Корисни совети Facebook Twitter
Смешки Мудрости Корисни совети Мултимедиа За нас
Кога русокоса ќе дознае дека е бремена! Работна прошетка! Дрво на патот! Сточарство! ЕУ - МК! Среќата не е толку битна! Сигурно си е сигурно! Кога тортата не е по мерак! Сличност помеѓу паричник и кромид! Што помисли господ откако го создаде човекот! Зошто црната удовица го јаде мажјакот после секс! Зошто мажите бркаат жени без намера за брак! Зошто мажите слабо контактираат со очи! Зошто мажите сакаат жени девици! Што е тоа бруто глупост! Зошто господ ги создал мажите! Порно списание за слепи! Самовилата и пинокио! Народ си е народ, секс си е секс! Кралски бакнеж! Што стои позади успехот и пропаста на мажот! Жени шофери! Прв дел! Жени шофери! Втор дел! Жени шофери! Трет дел! Редовен секс! Кога кучето има проблеми со слухот! Зошто политичкиот мозок е многу вреден! Лек за кашлица! Каде е пилето! Воздушни перничиња! Љубов на втор поглед! 10