Вести Интересно Странски Останато Екстра
surf.mk Портал на Порталите

© surf.mk Сите права се задржани.

Најнови Смешки! Мудрости! - surf.mk - Портал на Порталите! Корисни совети Facebook Twitter
Смешки Мудрости Корисни совети Мултимедиа За нас
Зошто одиме на одмор во пеколот! Краток алат! Спиење во природа! Сексизам! Подготвени за пожар! Нема грди жени! Прв дел! Нема грди жени! Втор дел! Наградно прашање! Кавадаречка јога! Само по една! Висока невработеност! Желката и зајакот! ЛЕД Телевизор! Револуционерен пронајдок! Непотребно предупредување! Како светот ја гледа Јамајка! Кога жената ќе ви се налути! Еве зошто МекДоналдс си замина од Македонија! Предупредување до пушачите за молерот! Матурантки! Кога Џони Деп го праша малото од каде е! Запознавање преку интернет! Децата некогаш и сега! До шоферот е! Бесрамна ерекција! Аматер и професионалец! Романтично табло! Е ова ниту Ајнштајн не би можел да го објасни! Големо и мало бебе! Легенда за тетоважи! 06