Вести Интересно Странски Останато Екстра
surf.mk Портал на Порталите

© surf.mk Сите права се задржани.

Најнови Смешки! Мудрости! - surf.mk - Портал на Порталите! Корисни совети Facebook Twitter
Смешки Мудрости Корисни совети Мултимедиа За нас
Само-контрола! Гламурозната професија на државните чиновници! Модро око! Лечење депресија! Исполнување на желбата! Талент! И да врне и да вее... Убава фризура на убава жена! Бурка против бикини. Брзо возење! Бетонирање столбови за да не се паркираат автомобилите! Шкотска шанк столица! Нов метод за споделување датотеки! Кога правиш се како што треба! Социјална не-еднаквост! Принц Чарлс одликува припадничка на понежниот пол. Жеден како пустина, а вода има колку сакаш. Тест пред брак. Зошто служат рацете. Заклучување на автомобилот! Природен инстинкт! Што е полошо од љубоморна девојка? Прскање со автомобил! Мрзливо правило! Две во едно! Кражба на гитара! Ако вози, добар е! Бранење на гнездото! Обелен тигар! Како изгледа кучето кога ќе касне пчела! 08