Вести Интересно Странски Останато Екстра
surf.mk Портал на Порталите

© surf.mk Сите права се задржани.

Најнови Смешки! Мудрости! - surf.mk - Портал на Порталите! Корисни совети Facebook Twitter
Смешки Мудрости Корисни совети Мултимедиа За нас
Што си мислам мажите а што жените кога се на диета? Како ќе реагираат децата во иднината кога ќе најдат книга! Што си мислат бебињата родени во тројка! Луѓето денес! Што да се прави кога ќе откаже машината за миење садови! Кој вели дека е лошо да се има дебела жена! Кој вели дека заробеништвото е лошо! Германско си е германско! Еволуција на женски долен веш! Жена си е жена! Зошто пивото не е за жени! Диета со виски! Мочање! Скептичен лилјак! ДНК тест? Пријател. Како комарџија гугла лек за својата зависност! Полна чаша! Мрсулко! Се што сакате! Булдожерџија! Коњска фаца! Кафе и брак! Автомобил! Ослабнав! Импровизација! Заклучок! Пауза! Крив е шефот! Кикиритки! 01