Вести Интересно Странски Останато Екстра
surf.mk Портал на Порталите

© surf.mk Сите права се задржани.

Најнови Смешки! Мудрости! - surf.mk - Портал на Порталите! Корисни совети Facebook Twitter
Смешки Мудрости Корисни совети Мултимедиа За нас
Искористете ги ролните од тоалет хартија! Како да ги отворите тврдите пластични опаковки! Направете држач за мобилен телефон! Како да пронајдете ситни предмети на недостапни места? Како да спречите водата што врие да не претече? Правилно поставување на салама во сендвич! Држач за рецепти од закачалка за панталони! Полесно нанесување на смесата за палачинки! Лесно сечење на храна со забен конец! Организирајте ги каблите во ролни од тоалет хартија! Правилно подгревање на остатоците од храна! Направете сами опаковка за ЦД/ДВД! Користете шпагети да запалите тешко достапни места! Направете ледени коцки кафе, за совршено Ајс Кафе! Фотографирајте со мобилен кога давате на заем! Користете чешел или штипка за ковање шајки! Лесно чистење на јаготки? Фотографирајте го фрижидерот пред да пазарувате! Како да го продолжите животот на батериите? Користете весници за неутрализирање мирис! Користете лажица за отварање запечатени тегли! Отстранување водени дамки од дрвена површина! Како да ја намалите болката од изгореница? Како да го заштитите кашкавалот од мувла? Како против замаглено огледало после бања? Како да ја исчистите пеглата? Чистење на ватростални стаклени садови! Чистење на запушен одвод без хемикалии! Како да отстраните налепници, етикети итн... Како ефикасто да ја исчистите тастатурата?
01 02 03