Вести Интересно Странски Останато Екстра
surf.mk Портал на Порталите

© surf.mk Сите права се задржани.

Најнови Смешки! Мудрости! - surf.mk - Портал на Порталите! Корисни совети Facebook Twitter
Смешки Мудрости Корисни совети Мултимедиа За нас

Бидете во тек со информациите и инсталирајте го нашиот тулбар, потполно бесплатно, без скриени трошоци!

По брзата и едноставна инсталација surf.mk ќе ви биде секогаш при рака.

Surf.mk е интернет портал со инвентивен графички интерфејс, дизајниран со цел да Ви го олесни сурфањето и е осмислен како ваша почетна страница!


Процедурата и многу едноставна и брза еве како:

1. Кликнете на следниот линк

2. Кликнете Install Toolbar

2a. Дококлку автоматски не Ви се отвори фајлот стартувајте го како администратор.

3. Активирајте!


и

Како да инсталирам surf.mk toolbar? Инсталирај surf.mk toolbar! Кликнете Install Toolbar Активирајте! 2 3