Вести Интересно Странски Останато Екстра
surf.mk Портал на Порталите

© surf.mk Сите права се задржани.

Најнови Смешки! Мудрости! - surf.mk - Портал на Порталите! Корисни совети Facebook Twitter
Смешки Мудрости Корисни совети Мултимедиа За нас

Surf.mk е интернет портал со инвентивен графички интерфејс, дизајниран со цел да Ви го олесни сурфањето и е осмислен како ваша почетна страница.

Сајтовите се поделени во четири групи: (Вести, Интересно, Странски и Останато), во секоја група има неколку категории.

Изборот на сајтовите не е наш туку Ваш! Ние само ги поставуваме најпопуларните сајтови  според alexa.com  и самиот редослед на сајтовите во категориите е според ранг листата на алекса (освен категоријата „Наш избор“).

На пример во групата вести, категорија телевизии, прв е Сител (6 место) а последна МТВ (219 место) додека ова го пишуваме.

Значи колку поголема популарноста на одреден сајт, толку поголеми се шансите истиот да си го најде местото во некоја од групите на surf.mk.

Меѓутоа има и исклучоци, нема да се обработуваат комерцијални сајтови и сајтови кои содржат или имат линкови до торенти, порнографија или било каква друга нелегална или неморална содржина. Истите нема да бидат вклучени во surf.mk и покрај тоа што имат висок ранг на алекса. А воедно surf.mk го задржува правото да додава или одзема линкови без ограничувања и воопшто не одговара за содржините на надворешните линкови.

Доколку некој се навреди со некоја од смешките кои се наоѓаат на нашиот сајт, однапред се извинуваме, бидејќи ова се само смешки.  Во случај кога и нашето извинување не е доволно, испратете ни барање по електронска пошта со образложение и доколку образложението држи вода спорната смешка ќе биде отстранета!

Искрено се надеваме дека ги освоивме Вашите симпатии  и не чекајте, бидете во тек со информациите  и поставете ја surf.mk за почетна страница  или инсталирајте го нашиот тулбар во вашиот интернет пребарувач.

Колку повеќе подршка ни давате, толку повеќе добиваме сила  да го унапредуваме surf.mk како ваше омилено интернет катче.