Вести Интересно Странски Останато Екстра
surf.mk Портал на Порталите

© surf.mk Сите права се задржани.

Најнови Смешки! Мудрости! - surf.mk - Портал на Порталите! Корисни совети Facebook Twitter
Смешки Мудрости Корисни совети Мултимедиа За нас

Изборот на сајтовите не е наш туку ваш, т.е.  ние само ги поставуваме најпопуларните сајтови  според alexa.com  и самиот редослед на сајтовите во категориите е според ранг листата на алекса (освен категоријата „Наш избор“).

На пример во групата вести, категорија телевизии, прв е Сител (6 место) а последна МТВ (219 место) додека ова го пишуваме.

Значи колку поголема популарноста на одреден сајт, толку поголеми се шансите истиот да си го најде местото во некоја од групите на surf.mk.

Меѓутоа има и исклучоци, доколку некој сајт содржи или има линкови до торенти, порнографија или било каква друга нелегална или неморална содржина истиот нема да биде вклучен во surf.mk и покрај тоа што има висок ранг на алекса.